BOTTEGA LOUIE IN DOWNTOWN L.A.

bottega7.jpg
bottega8.jpg
bottega5.jpg
bottega2.jpg
bottega4.jpg
bottega6.jpg
bottega3.jpg
bottega9.jpg
bottega1.jpg

Tiesin, että jos joskus mennään Losissa Downtownin alueelle niin yksi stoppi pitää olla siellä sijaitseva Bottega Louie. Bottega Louie on ravintola, joka on erityisen tunnettu macaron-leivoksistaan. Niinpä Downtownissa ollessa teimme siellä stopin. En ole mikään leivonnaisexpertti, mutta macaronsit maistuivat oikein makoisilta. Erikoismaut olivat kiva extra.  Earl grey on mun lempitee, mutta vähän epäilin sen maistuvuutta leivoksessa. Se maku kuitenkin yllätti macaronssisa ja oli ihan napakymppi! 

Itse ravintola on kaunis ja jollain tavalla herkkä. Sellainen ranskalaishenkinen kahvila viba. Sen sijainti ei ole mikään ihan kivoimmasta päästä. Ravintola sijaitsee Downtown LA, joka ei millään muotoa ole minun makuuni. Siellä on yksittäisiä makeita juttuja kuten tämä Bottega Louie, mutta alueena se on siivoton ja vähän jopa pelottava runsaan kodittomien määrän takia. Mutta jos siis siellä suunnalla liikut niin käy täällä. Onneksi Bottega Louiella on verkkokauppa niin niitä ihania makuja on mahdollista tilata Kaliforniassa ollessa kotiovelle (US only). 


BRIEFLY IN ENGLISH

I am not a fan of Downtown LA as an area, but if you do happen to be there for any reason, go to Bottega Louie to treat yourself with a few lovely macarons. Luckily they have a webshop so these treats can be ordered to your home door (US only).  I especially liked the Earl Grey flavor and how the macarons looked in color organized lines :)