The pink wall

pink wall3.jpg
pink wall2.jpg
pink wall1.jpg
pink wall4.jpg

Jossain Pinterestin syövereissä varmaan taas törmäsin tähänkin ideaan. Halusin Losissa kierrellessä ehdottomasti käydä tätä pinkkiä seinää kuvaamassa. Kyseessä on Paul Smith -liikkeen seinä. Seinä tuntuu vetävän porukkaa ihan vaan kuvaustaustana, koska se on niin cool. Ainakin kun olimme siellä ystäväni Helin kanssa, paikalle tupsahteli tasaiseen tahtiin kaikenlaisia innokkaita kuvaajia ja kuvattavia. Pakkohan se oli itsekin yrittää hengailla coolisti seinää vasten. 

Sittemmin olen löytänyt myös Studio DIY:n Wall crawl postauksen TÄÄLTÄ, jossa tämä pinkki seinä on listattuna yhtenä Losin makeista seinistä. Wall crawl oppaan avulla voi suunnistaa ympäri Los Angelesia kivojen seinien perässä. En ole postauksen muissa seinämestoissa käynyt, mutta muutamia kivoja seiniä on tullut muuten vaan löydettyä. Tällaisia seinäilotteluja kaipaisin Suomeenkin! 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

I knew I had to see this pink wall in person when I bumped into it in Pinterest. It is a Paul Smith store outside wall and it is just as pink in real life as it is in pictures. I was there with my friend Heli.  Since then I've also found Studio DIY's Los Angeles Wall Crawl post HERE. With the Wall crawl map you can go round LA looking and photographing cool walls. Fun way to spend a day chasing walls!

CALIFORNIA, MATKUSTUSTaruComment