Beautiful hillside Airbnb home in Echo Park

echopark airbnb 5.jpg
echopark airbnb 15.jpg
echopark airbnb 6.jpg
echopark airbnb 7.jpg
echopark airbnb 12.jpg
echopark airbnb 1.jpg
echopark airbnb 10.jpg
echopark airbnb 3.jpg
echopark airbnb 9.jpg
echopark airbnb 13.jpg

Uusiin paikkoihin matkustaessa iso osa kokemusta on missä majailee reissussa olon ajan. Me suosimme monesti Airbnb:ta, koska a) meillä on sen käytöstä niin hyviä kokemuksia, b) pääsee juuri oman tyyliseen tai haluamansa tyyliseen paikkaan ja c) pääsee tosi erilaisiin sijainteihin kuin mitä hotelleiden kanssa. Esim. Kaliforniaan tullessamme yövyimme ensimmäisen viikon aivan super söpössä studiossa Los Angelesin Venicessä. Toki tykkäämme käyttää myös hotelleja, esim. monesti siksi, että niistä saa hyvän aamiaisen tai silloin kuin niiden sijainti on oleellinen. 

Nyt haluan kertoa yllä olevissa kuvissa olevasta aivan super super upeasta Airbnb kämpästä Los Angelesin Echo Parkissa. Yövyimme TÄÄLLÄ yhden viikonlopun ajan kaveriperheemme kanssa.  Ensinnäkin Echo Park on ihastuttava alue. Söpö, jossa on pienen kaupungin viba, mutta ison kaupungin näkymillä varustettuna. Maisemat ja mäet ovatkin melko huikeat monin paikoin Echo Parkin rinteiltä katsottuna. Juuri ne maisemat oli tämän kämpän yksi ykkösjuttu. Yläkerran ikkunoista oli melkoisen komeat maisemat. Myös WC:stä. Itse asunto oli hieman mökkimäinen olemukseltaan ja sisustettu melko boheemisti. Yläkerran lattiat narisivat tunnelmallisesti ja talo on selkeästi jonkun oma koti, koska henkilökohtaisia tavaroita oli paljon esillä. Talo on kaksikerroksinen, eli pienten lasten kanssa se ei ole mikään maailman käytännöllisin jyrkkine rappuineen, mutta selvisimme siitäkin tuoliporttiviritelmillä ;) 

Harmillisesti alakerran keittiöstä ja TV-huoneesta ja kylppäristä ei tullut napsittua kuvia. Ne olivat tosi makeat ja selkeästi vastikään osittain rempattu. Mutta onneksi sentään ulkoa napsin useita kuvia, koska talon terassi oli yksi paikan hienouksista. Rakastan tuota tumman vihreän sävyä ulkokalusteiden pehmusteissa ja mun kullan värinen hameeni jotenkin istui sinne ulos kuin nenä päähän :) Tässä kämpässä saimme ikimuistoisen kokemuksen kun leikimme yhden viikonlopun ajan Echo Parkkilaisia. Sieltä käsin oli helppo tutustua Echo Parkin lisäksi Silver Laken alueeseen sekä Downtowniin ja Arts Disctrictiin, koska ne olivat kaikki melko lähellä. 

Echo Parkin alueelta mainitsen vielä muutaman hyväksi todetun: FIX Coffeessa oli hyvä aamupala ja aivan ihastuttava Shout and About säläkauppa löytyy tarkalleen TÄÄLTÄ.


BRIEFLY IN ENGLISH

We stayed one weekend in this beautiful hillside house in Echo Park, Los Angeles. You can find the apartment at Airbnb HERE. We loved the whole feeling of the house. It was quite bohemian, cool and cosy at the same time. I just loved the terrace and especially the deep green color of the outdoor furniture cushions.  My golden dress just fit there perfectly :) From here it was easy to go to Silver Lake, Downtown LA and the Arts District. 

In Echo Park we liked the breakfast at FIX Coffee and there was a super cute shop called Shout and About HERE.

CALIFORNIA, MATKUSTUSTaruComment