Santa Monica Muscle Beach

Santa Monicassa on tullut nyt käytyä useaan kertaan ja aikuiseen makuun sieltä löytyy kaikkea kivaa kuten kivoja rafloja, shoppailumeininkiä ja palmumaisemachillailua. Lue meidän ensimmäisestä Santa Monican visiitistäTÄÄLTÄ

Keskustassa ei niinkään ole lapsille kauheasti puuhaa, joten meidän suosikki paikka mennä päästämään Moonan kanssa höyryjä on Santa Monican legendaarinen Muscle Beach. Se sijaitsee Santa Monica Pierin etelä-puolella ja se on perustettu jo 1930-luvulla. Sieltä löytyy laaja kokoelma kaikenmoisia ulkoilmavoimistelutelineitä, köysiä, renkaita yms. Täällä riittää varmasti aina jos jonkin moista akrobaattista temppuilijaa ja urheilufiilistelijää. Telineitä löytyy myös lasten koossa ja vieressä on lasten keinujakin eli paikka on oikein kiva lapsille. Niin ja maisemista ei voi täällä valittaa kun pohjoissuunnassa näkyy Santa Monica Pier ja Pacific Park huvipuisto (joka sekin on kiva pieni stoppi pienten lasten kanssa) ja toista sivua reunustaa iso biitsipyöräilkulkuväylä, ranta ja meri. 

 

BRIELFY IN ENGLISH

At the Santa Monica Beach in Los Angeles you can find a legendary Muscle Beach. It is located on the south side of the Santa Monica Pier. It was established already in the early 1930s and has lured fitness minded (and others) ever since. Today, the open-air collection of rings and bars, and other properly retro equipment is as popular as ever and you can see all kinds of acrobatic tricks being done there. 

For us it is a nice spot to visit when in SaMo because our daughter likes to play in the kiddo sized equipment so it's a good place to let her loose for while in otherwise not so kid-friendly town area. Oh, and you get nice views to the Santa Monica Pier and thePacific Park amusement park too!