Urbanic paper boutique

Urbanic Paper Boutique

Ou mai gaad! Tämä Urbanic Paper Boutique paperisäläkauppa oli todellakin little piece of heaven on earth mulle. Kun mieheni näki tämän kaupan, hän otti meidän tyttären viereensä kauppaa vastapäätä olevalle penkille ja sanoi; 'Mene vaan rauhassa katsomaan'. Se penkille istuutuminen oli sellainen vuosien kokemuksella varustettu ymmärrys, että tässä menee tovi. Mutta koska Moona on äidin tyttö, hän halusi tietysti mukaan kauppaan. Ja siinä myös syy miksi kaupan sisältä ei ole juurikaan hyviä kuvia, koska innokkaan 3-vuotiaan kanssa paperisäläkaupassa piti keskittyä lähinnä siihen, että mitään ei tipu hyllyiltä ja että ei olla koko ajan kaikkien tiellä (koska pienessä putiikissa oli paljon porukkaa ja mulla oli hölmönä rattaatkin mukana). Mutta mulla on mentalpictureita pää täynnä ja seuraavan kerran kun mennään Abbot Kinneylle niin tämä on ehdoton pysäkki myös silloin.  Jos itse ei pääse Los Angelesin Venicessä sijaitsevaan varsinaiseen putiikkiin niin heidän Instagram -tilinsä antaa hyviä makupaloja tästä visuaalisesta ihanuudesta ja sen tarjonnasta ja maailmasta. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

When my husband saw the Urbanic Paper Boutique when we were walking along the Abbot Kinney Boulevard, he, with the understanding that has developed along the years, sat down on the bench opposite the store and said 'Go on, take your time' ;) He knew instantly that this was my kind of store. And he was right. It was so fun and full of cutest little things and cards and all things paper. Loved it! 

If you like cards and pens and paper stuff, this is a place for you. If you can't make it to Venice Los Angeles to see it in person, you can get a glimpse of the fun and cuteness from their Instagram account HERE