Moorten Botanical garden in Palm Springs

Tällainen hauska "kaktuspuutarha" löytyi Palm Springsistä. Paikka on nimeltään Moorten Botanical Garden and Cactarium. Olin bongannut sen jo aiemmin jostain ja se oli to do -listalla kun Palm Springsiin mentiin. Paikka oli paljon pienempi kuin olin ajatellut, mutta oikein passelin kokoinen 3-vuotiaan kanssa kierreltäväksi. 

Jos tykkää valokuvauksesta, kasveista tai muuten vaan nähdä jotain uutta jännää niin tämä on oiva kohde. Paikkaan oli joku pieni, tyyliin vitosen, maksu ja sen kävelee melko nopeasti läpi, eli mikään koko päivän aktiviteetti tämä ei ole. Se on alle kymmenen minsan kävelymatkan päässä legendaarisesta ACE hotellista, eli siellä käynti olisi helppo yhdistää tähän. Me skippasimme ACE -hotellissa käynnin koska lapsi mukana. The Saguaro hotelliin kuitenkin tutustuttiin ja itse asiassa mentiin sieltä suoraan tänne ja automatka oli vain tyyliin 3min, eli lähellä sekin. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

If you are into photography, plants, visual experiences and/or just want to see something new & fun, you should visit the Moorten Botanical Garden and Cactarium if visiting Palm Springs. The place is quite small but definitely worth seeing. Going through it doesn't take too much time. The legendary ACE hotel is really close-by so you could easily walk from Moorten to ACE or the other way around. A nice combo to check out. The Saguaro hotel is not too far either, so you could check that easily too on the same go. Read my post about the Saguaro HERE.

CALIFORNIA, MATKUSTUSTaruComment