Travel size bottle set with a personal twist

Matkustaessa suosin kaikkea matkakoossa ja jaan asioita kangaskasseihin matkalaukussa ennemmin kuin lataan kaiken isoon matkalaukkuun sellaisenaan. Tiivistäminen ja lokeroittaminen helpottaa asioiden löytämistä liikenteessä. Tässä on enemmän ja vähemmän eletty matkalaukkuelämää ja reissattu paljon kohta vuoden verran, eli matkustussetit ovat hioutuneet tässä jo melko hyvin. Ainut mitä on puuttunut, on hyvät matkakoon kosmetiikkaputelit. Lähinnä siksi, että monesta aineesta mulla on jemmassa matkakoot kuten shampoista, hajuvesistä yms. Mutta ne pikkushampoot ja hoitoaineet voi olla aika kalliita ja kotona on yleensä käytössä isommat putelit, joten on vain järkevää, että niistä isoista purkeista voisi aina täyttää pienet matkakoon purkit. Joten näin sitten tein. Menin ostamaan kaupasta kirkkaat matkakokopurkit. Olin heti tyytyväinen, mutta purkit huusivat jotain pientä personointia. Joten tein sen mikä ensimmäisenä tuli mieleen; kirjoitin purkkeihin permanent -tussilla aineiden nimet (shampoo, hoitoaine, suihkugeeli ja vartalorasva). Ei sen kummempaa, mutta tuli niistä jotenkin enemmän oman näköiset. 

Purkkeihinhan voi vaikka piirrellä omia lempikuvioita tai laittaa tarrat auttamaan erottamaan aineet. Mutta minä nyt pysyin tässä hyvin yksinkertaisessa just say what it is -tavassa. Tiedän, että mulla on ehkä maailman yksi vaikeaselkoisimmista käsialoista (heti mun Tuula-tädin jälkeen - hahah, tiedän siis mistä tää käsiala periytyy ja sorry Tuula! ;), mutta kaipa se on pääasia, että itse saa selvää mitä purkkien kyljessä lukee ;) 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

I was missing a good travel sized cosmetics kit so I went and bought a travel size bottle set. I instantly liked their simple form, but they still seemed to be missing a little personality for my taste. So I wrote their contents in the bottles with a permanent marker. So simple and easy, but makes a big difference. You could separate the contents by using stickers or drawing something on the bottles, but I chose to go with this very basic solution. It works and now the bottles have a little personal twist. 

DIY, MATKUSTUSTaruComment