Hiushuone Hemma - Kauniit ja simppelit nettisivut

Ihailen ahkeria, aikaansaavia ja omia unelmiaan toteuttavia henkilöitä. Olen ilokseni tavannut tällaisia henkilöitä paljon ja yksi heistä on Liisa, Hiushuone Hemman omistaja ja perustaja. Liisa avasi oman kampaamon ja tarvitsi sille nettisivut. Olen onnekas, että sain tukea omalla osaamisellani sitä jännittävää uuden yrityksen alkutaipaleen aikaa. Suunnittelin ja tuotin hiushuonehemma.fi -sivuston Squarespace -alustalla. 

Jokaisella brändillä / yrityksellä on omanlaiset tarpeet nettisivuille riippuen millä alalla ollaan, mitä niillä yritetään saada aikaiseksi, millaiset ihmiset niitä käyttää, ja mitkä ovat niiden ylläpitäjien toiveet ja resurssit. Nettisivujen tekeminen voi olla hyvinkin nopea ja helppo juttu jos haluaa esimerkiksi tehdä vain kauniin "digitaalisen käyntikortin" nettiin. Mutta aina kun nettisivut tehdään, on hyvä miettiä miten ne voivat olla sinulle ja yrityksellesi hyödyksi ja miten ne palvelisivat asiakkaitasi mahdollisimman hyvin. Aina lähtien mahdollisten sosiaalisen median tilien linkkaamisesta ja uutiskirjelistan keräämisestä mahdollisiin jatkokehityksiin kuten verkkokaupan tai varausjärjestelmän lisäämiseen. 

Liisa ja Katja loihtivat upeita tukkia harva se päivä ja ovat ihastuttavia tyyppejä. Nettisivujen suunnittelun ja tuotannon lisäksi otin kampaamon tiloista sekä Liisasta ja Katjasta valokuvia verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja muita markkinointikanavia varten. 

 

PALVELUSETTI

  • Verkkosivujen tarvekartoitus, suunnittelu & toteutus (sisältäen opastuksen sivuston ylläpitoon)

  • Valokuvaus (kuvat verkkosivuille, tila, ihmiset, tapahtumat)

TaruComment