Kauneusstudio FAB - Toimiva digipaletti kampaamolle

FAB kauneusstudio.jpg
FAB.jpg
FAB kauneusstudio screenshot 700px.jpg

Jos joistan naisista voi käyttää ilmaisua powerhouse (= one having great drive, energy, or ability) niin se on Järvenpääläisen Kauneusstudio FABin perustajista Hannasta ja Kristasta. He ovat rohkeasti tavoitelleet unelmiaan ja tehneet niistä totta. Heillä on yhteinen juuri heidän näköisensä kampaamo / kauneusstudio. He rakastavat matkustaa ja kiertävät Suomea ja Eurooppaa lomien lisäksi myös kouluttamassa ja luennoimassa uusista trendeistä ja tekevät näytöksiin hiuksia. Hanna on myös sonnustautunut valokuvauksessa. Eli energiaa ja osaamista näissä naisissa riittää. Se kokemus ja tekemisen ilo näkyy heidän olemuksissa sekä kädenjäljessään.

Kun FAB halusi uudistautua ja pysyä ajan hermolla silloisen bloginsa ja nettisivujensa kanssa, hyppäsin remmiin ja autoin heitä löytämään heille sopivan tavan toimia digitaalisessa maailmassa avustamalla blogin luotsaamisessa, ja tuottamalla heille www.kauneusstudiofab.com -verkkosivut Squarespace -alustalla. Tein myös logon heidän suunnitelmansa pohjalta ja opastin kuvankäsittelyn alkeita. 

FABin naiset ovat ottaneet sivuston upeasti omaan haltuunsa ja päivittävät niitä Hannan ottamilla kuvilla ja omalla touchillaan. Nyttemmin heidän tiiminsä on jo kasvanut parilla vahvistuksella. FABin porukan töitä ja menemisiä voi seurata Instagramissa:

@kauneusstudiofab
@hannafabulous
@krista_rock

PALVELUSETTI

  • Konsultointi: Blogin kehittäminen ja sen yhteentoimivuus nettisivujen kanssa
  • Nettisivujen suunnittelu & toteutus (sisältäen opastuksen sivuston ylläpitoon)

 

BRIEFLY IN ENGLISH

The ladies of FAB hair studio are real powerhouses; they've made their dream come true by having their own hair studio, they travel and educate piers on latest hair trends and Hanna has also studied photography. I was lucky to be able to help them on their journey by consulting on blogging and creating a website www.kauneusstudiofab.com for them.