Miten ottaa Halloween haltuun somessa - Case Maalatut Halloween kurpitsat

 
halloween pumpkins1.jpg

JENKEISSÄ KAIKKI TEHDÄÄN ISOSTI

Täällä jenkeissä kaikki tunnetusti tehdään isosti. Eri kaudet ja juhlat saavat täällä aivan uudenlaisen levelin. Ystävänpäivää ennen kaupat pursuavat valentine -aiheisia lahjoja, askartelujuttuja, ruokia, nameja, kortteja jne jne. Sama homma pääsiäisenä, St Patrick’s Day:na, itsenäisyyspäivänä, Halloweenina, Thanksgivinginä ja jouluna.

Nyt juuri täällä on käynnissä Halloween tohinat parhaimmillaan (/pahimmillaan). Halloween asuja löytyy ihmis hot dogista ryhmäasuihin, joista oma lempparini on kolmen ihmisen kivi-paperi-sakset -asu. I know, sellainen asu olisi niin siisti!

PÄÄTIMME MAALATA KURPITSOJA

Asujen lisäksi Halloween on all things kurpitsa -aikaa. Käydään pumpkin patcheissa (= kurpitsa -aiheisia minitivoleita ja tapahtumia), syödään kurpitsa ruokia, kaiverretaan kurpitsoja ja maalataan niitä. Tänä vuonna me päättimme mennä all in maalauksen suhteen. Kävimme pumpkin patchissa (kahdessa eri!) valitsemassa kauniit kurpitsat ja kaupasta akryylimaalit. Ja yhden koko iltapäivän maalasimme kurpitsoja. Maalaaminen oli todella todella superkivaa!

INSPIRAATIOTA HAETTIIN PINTERESTISTÄ

Inspiraatiota haettiin Pinterestistä. Sieltä löytyi vaikka mitä hauskaa, mutta me päädyimme tällaiseen musta-harmaa-pronssi värimaailmaan ja aiheeksi valikoitui semipelottavia aiheita, mutta kuitenkin tuollaisella kivan rennolla ja hauskalla otteella. Ihan vaan vertailun (ja huvin) vuoksi, kurkkaa nämä erilaiset tyylit mitkä tulivat vastaan isnpistä hakiessa: perinteinen halloween kurpitsa tyyli, vitsikäs ja pirtsakka tyyli, M&M fanien unelma tyyli ja koristeltu tyyli.

Mitä mieltä olet lopputuloksesta? Me ainakin oltiin supertyytyväisiä ja tekeminen oli niin kivaa. Vinkkinä, että akryylimaalit toimivat kurpitsan pintaan niin kivasti, että maalaamista ei malttanut edes lopettaa!

halloween pumpkins2.jpg
 
DIYTaruComment