Miten valita vaikuttajayhteistyöt - Case Oot Niin Ihana vauvakirja

 
Tuote on saatu näkyvyyttä vastaan

Tuote on saatu näkyvyyttä vastaan

Mikä on Oot niin ihana -vauvakirja?

Oot niin ihana -vauvakirja ei ole mikään perus vauvakirja. Se on kaunis ja moderni ja sen täyttäminen on kuin leikekirjan tekoa. Sopii siis täydellisesti etenkin kaikille, jotka tykkäävät näprätä käsillään. Kirja on oikeastaan kansio missä on erilaisia sivupohjia. Kansio on magneettisuljettava ja sen mukana tulee säilytyslaatikko, jonne kansion lisäksi mahtuu muitakin säilytettäviä muistoja kuten vauvapipo tai tossut tms.

Ulkoasu on raikas ja antaa tilaa personoimaan vauvakirjan juuri sinun näköiseksesi. Ja mikä parasta, Oot niin ihana on suomalainen tuote.

Olen onnekkaassa asemassa, koska pääsin tänä vuonna Oot niin ihana vauvakirjan brändilähettilääksi eli olen heidän tämän vuoden yksi #ihanatyyppi. Mun esittelyn pääset lukemaan Oot niin ihana -sivuilta TÄÄLTÄ.

Vinkit vauvakirjan / leikekirjan suunnitteluun

Vaikka Oot niin ihana vauvakirjan paras puoli on juuri sen todella vapaasti täytettävissä oleva pohja, koska se antaa paljon tilaa omalle mielikuvitukselle ja ideoille. Joskus silti tyhjä canvas tai ei niin tarkkaan määritelty sisältöalue voi tuottaa harmaita hiuksia. Mitä laittaa mihinkin sisällöksi ja miten saada leikekirjasta yhtenäinen kaunis kokonaisuus?

Olen nyt täyttänyt vauvakirjaan poikamme ensimmäisten viiden kuukauden jutut ja tässä sen perusteella vinkkini Oot niin ihana vauvakirjan ja ylipäätään leikekirjojen suunnitteluun:

  1. TEETÄ ENSIN KUVAT

    Teetä kuvat ensin, jotta pystyt hahmottamaan paljonko sinulla on tulossa sisältöä. Kerää myös kuviin liittyvät muut säilytettävät muistot kuten ensimmäisen lätkäpelin lippu tai sairaalan vauvaranneke. Jos kuvat ovat ihan erisävyisiä ja värisiä keskenään, yhtenäisyyttä helpottaa jos tilaa räikeimmäin erilaiset kuvat musta-valkoisina. Niiden avulla on helpompi luoda yhteneväinen kokonaisuus.

  2. HAHMOTTELE SISÄLLÖT

    Minulle helpointa hahmottelussa oli lattialle levitetty suunnitelma. Sen voi tehdä yksinkertaisesti niin, että läväyttää sivut lattialle ja niihin tulevat kuvat ja muut materiaalit läjiin niiden sivujen yhteyteen mille ne voisi potentiaalisesti tulla. Kun tämä on tehty on helpompi suunnitella mitkä sivut tulevat vierekkäin ja muodostavat aukeaman ja sopivat yhteen.

  3. KERÄÄ KORISTELUMATERIAALIT

    Kerää läjään makusi mukaiset koristeluvälineet kuten erilaisia teippejä, kyniä, tarroja jne. Mulla Oot niin ihana vauvakirjaan valitsemani teipit ja tarrat kulkevat mukana vauvakirjan boksissa, eli ne ovat heti valmiina seuraavaa koristelu/kirjaamiskertaa varten.

ootniinihana3.jpg

Lopputulos on aina uniikki

Rakastan tällaista leikekirjan tekoa. Silloin lopputulos on aina uniikki ja juuri sitä hetkeä heijasteleva. Minä mm. teetin kuvan siitä kun pelleilimme vauvan ja isosiskon kanssa Snapchat filttereillä. Snapchat on varmasti kuollut ja kuopattu kun poikamme lukee tätä kirjaa, mutta sitä suuremmalla syyllä tuo filtterikuva pantterikorvilla on tässä kirjassa hauska muisto.

ootniinihana6.jpg
Oot niin ihana vauvakirja - vinkit leikekirjan suunnitteluun
Oot niin ihana vauvakirja - vinkit leikekirjan suunnitteluun

Ja vink vink; Oot niin ihanan verkkokaupasta on myynnissä myös Oot niin ihana -neuvolakorttikoteloita. Aivan ihanan kaunis kuori oman lapsen neuvolakortille tai kiva pieni piristys lahja antaa kaverin lapselle! Mun mielestä juuri sellainen kiva juttu mikä piristää arjessa <3