Dance. Search. Blossom. - Tanssiaiheinen blogi

 
Dance-search-blossom-blog.jpg
Dance-search-blossom-blog2.jpg
Dance-search-blossom-blog4.jpg
Dance-search-blossom-blog5.jpg
Dance-search-blossom-blog6.jpg

On kaksi asiaa mistä haluan tässä postauksessa puhua:

  1. On ihanaa nähdä kun joku on oman alansa osaaja ja taidokas tekijä
  2. On ihanaa nähdä kun joku ottaa uuden aiheen vastaan ja ottaa siitä kaiken irti

Suunnittelin ja toteutin kuvissa esiintyvän Dance.Search.Blossom tanssiaiheisen blogi -sivuston sen kirjoittajalle Oonasofia Saukkoselle. Oonasofiassa kiteytyy niin moni ihailemani asia, mutta ennen kaikkea kaksi yllä mainitsemaani kohtaa. Hän on äärimmäisen pätevä, taidokas ja monipuolinen osaaja omalla alallaan, jota on ihana seurata vierestä. Mutta sen lisäksi oli aivan häkellyttävän ihana huomata millainen kyky Oonasofialla oli tarttua tähän yhteiseen projektiimme ja hänelle kun antoi sen alkupotkun sivuston fyysisen tekemisen suhteen, hän on ottanut koko blogi -sivuston haltuunsa upealla tavalla. Hän on nettisivujen tekijän unelma-asiakas. Hänellä on selkeä oma visio, mutta antoi tekijälle vapauden antaa erilaisia vaihtoehtoja ja hän ymmärsi teknisten asioiden vaikutukset jne kun moisista kertoi.  Työvaiheessa hän antoi selkeitä ja rakentavia kommentteja ja palautteita sekä toivomuksia omien visioidensa pohjalta, joihin aina löydettiin kivoja ratkaisuja. Sivuston valmistuttua hän opetteli sivuston käyttöä, kysyi neuvoa, on aktiivinen kehittämään sivustoa ja blogia ja selkeästi on ottanut hänelle tehdyn saitin upeasti haltuunsa. Mieletön tekemisen meininki ja ote! 

Ja kaiken kukkuraksi me kummatkin olemme äärimmäisen iloisia ja ylpeitä lopputuloksesta. Sivusto palvelee tanssista kiinnostuneita hyödyllisellä informaatiolla sekä englanniksi, että suomeksi. Suuntaa kurkkaamaan uunituore sivusto TÄÄLTÄ

Oonasofian Dance.Search.Blossom. -blogin Instagramin löydät TÄÄLTÄ. 

Tämä blogi -sivusto on toteutettu Squarespace -alustalla.