Maanantaimalli - Söpö verkkokauppa

maanantaimalli 1.jpg
maanantaimalli web 2.jpg
maanantaimalli web 3.jpg

Kun näin Maanantaimallin koruja ensimmäisen kerran, olin heti myyty. Korut ovat äärimmäisen suloisia, kauniita, söpöjä ja minun makuuni juuri sopivan isoja ja pastellisia. Tilasin siltä istumalta kolmet korvakorut. Suureksi ilokseni tuoteihastukseni sai jatkoa kun pääsin myös rakentamaan Maanantaimallin verkkokauppaa ja -sivuja. Oh lucky me!

Maanantaimallin verkkokauppaa tehdessä haasteena oli saada tuotteiden herkullisuus välittymään tietokoneen, padin tai kännykän ruudulta. Maanantaimallin kauppa on hyvä esimerkki siitä miten paljon yrityksen käyttämä kuvamaailma merkitsee. Ne luovat tunnelman ja kertovat brändin tarinaa. Tässä projektissa löytyi kuvien stailaukseen ja ottamiseen täydellinen partner in crime;  Sivuston valokuvat on stailannut ja ottanut superluova Tiina Arponen Muita Ihania -blogin takaa. 

Parasta tässä projektissa sen kauniiden tuotteiden, ihanien tuotekuvien, ja mielenkiintoisen Shopify -alustan käyttämisen lisäksi oli ihana asiakas. Matleena - nainen Maanantaimallin takaa on ihastuttava ja vähintään yhtä söpö kuin tuotteensakin. Hänen ote oman pienyrityksensä kanssa on ollut ihailtavaa katseltavaa - seuraa Maanantaimallia Instagramissa ja katso itse (etenkin Instastoorit ovat inspiroivaa katsottavaa)!
 

PALVELUSETTI

  • Verkkokaupan ja -sivujen suunnittelu & toteutus Shopify -pohjalla (sisältäen opastuksen sivuston ylläpitoon)


BRIEFLY IN ENGLISH

 I designed and produced the maanantaimalli.fi webshop with Shopify.