Nettisivut

Suunnittelen ja tuotan nettisivuja pienyrityksille sopivassa muotissa päasiassa Squarespace -alustalla.

// Olen äitiyslomalla. Assistenttini tekee satunnaisia verkkosivuprojekteja äitiyslomani aikana //

 
 

PROSESSI

 

1) ALOITUSKESKUSTELU

Haluan aina aloittaa yhteistyön keskustelemalla kanssasi mikä on tilanteesi ja mitkä ovat toiveesi. Järjestetään tapaaminen tai videopuhelu. Sovitaan työlle aikataulu, kirjataan tarvittavat toimenpiteet ja päätetään seuraavat askelmerkit. Lähetän edellämainittujen pohjalta sopimuksen allekirjoitettavaksi.

2) POHJAN VALINTA

Ehdotan aloituskeskustelun perusteella nettisivuille muutamaa erilaista pohjaa, jotka toimivat parhaiten sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi. Kun olet valinnut nettisivujen pohjan kustomoin sivut sinun brändiisi sopivaksi. 

3) ETENEMINEN

Työstän sivuille brändisi näköisen ilmeen ja luon sovitut sivut. Lähetän sinulle päivityksiä matkan varrella, jotta voit seurata miten sivusi kehittyvät. Pohjaa tai isoja rakennemuutoksia ei enää tässä vaiheessa voi tehdä. Lopuksi syötän sovitut sisällöt paikoilleen. 

4) JULKAISU JA SIVUSTON HALLINNAN SIIRTO

Kun kaikki on valmista julkaisua varten, opastan sinulle/tiimillesi nettisivujen/verkkokaupan päivityksen. Voit vielä itse hienosäätää sisältöä tai lisäillä nettikauppaan tuotteita. Julkaistaan nettisivu sovittuna päivänä. Lopuksi siirrän sivuston hallinan sinun käyttöösi. Valmiin projektin jälkeenkin olen täällä tukemassa jos tarvitset. 

 

 

TEKEMIÄNI NETTISIVUJA