Cart 0
 

Vinkkejä pienyrittäjille

Koska haluan, että me kaikki menestymme, jaan hyväksi toteamiani käytäntöjä ja ohjeita digimarkkinointiin. Uskon pieniin tekoihin, jotka voivat tehostaa pienyritysten toimintaa. Älä yritä tehdä kaikkea itse - delegoi, uskalla heittäytyä - kokeile uusia keinoja, markkinoi uudella tavalla ja ole luova. Ennen kaikkea muista pitää kivaa ja tuetaan toinen toisiamme!

 
maanantaimalli+1.jpg

VINKKEJÄ DIGIMARKKINOINTIIN

Nettisivut, verkkosivut, saitti, www-sivut - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Joillekin niiden parissa puuhailu on mukavaa puuhaa, toisille se taas on piinava ja vaikea möykky. Jaan ideoita ja inspiraatiota niiden tekemiseen, joka toivottavasti kannustaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan verkkopresenssin. 

Yksi tapa käyttää sosiaalista mediaa ei päde kaikkiin kanaviin. Kokonaisuus voi olla pelottava, mutta hyvä puoli on se, että oikeasti niiden käyttö on ihan simppeliä ja kuka tahansa voi oppia niiden käytön ja luomaan oman brändin näköistä ja tuntuista sisältöä. Jaan käytännön vinkkejä millä nostat helposti sometekemisesi seuraavalle levelille. Osa jutuista on suomeksi, osa englanniksi ja osa kummallakin kielellä. Jos jostain jutusta herää kysymyksiä, ole yhteydessä niin autan mielelläni! 

insta tricks 1.jpg

ILMAISET DOKUMENTIT 

Aina kun näen tilaisuuden tehdä monistettavan pohjan, hyödyllisen tsekkilistan tms. joka voi tehostaa toimintaani, teen sellaisen jos en löydä sellaista jostain valmiina. Jaan näitä hyödyllisiä tekemiäni pohjia, koska uskon, että niistä voi olla sinullekin hyötyä jos puuhailet sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin parissa. Tulet huomaamaan, että rakastan erilaisia arkea helpottavia tiedostoja, valmiita pohjia ja prosesseja. Toivottavasti löydät niistä itsellesikin uudenlaista puhtia työpäiviisi! 

Lähes kaikista dokumenteista löytyy versiot sekä suomeksi että englanniksi eli olkoon sinun tai työntekijöidesi käyttökieli kumpi vain niin löytyy sopiva versio. 

 

UUSIMMAT BISNES VINKIT BLOGISSA

 
DSCF6260.jpg

Kivoja kirjeitä

MINÄKIN VIHAAN SPÄMMIÄ. JOTEN EIPÄ HÄTIÄ, KOSKA Minä lähetän kivoja uutiskirjeitä. Sellaisia, joissa on ilmaisia vinkkejä ja kannustavia viestejä. 

 
laine-testi.jpg
etusivu-väritaustakuva.jpg
 

Moi, olen Taru

Digimarkkinoinnin moniottelija ja somen suurkuluttaja, verkkosivujen suunnittelija ja tuottaja, projektipäällikkö, ja lifestyle bloggaaja. 

Autan pienyrityksiä löytämään polkunsa digitaalisessa maailmassa. Pyrin itse elämään siten, että luovuudella on tilaa kukkia, vaikka nautin siitä olemalla välillä hyvinkin organisoitu. Juon paljon teetä (maidolla) ja rakastan isoja korvakoruja, kyniä, vihkoja ja isoja pieniä arjen seikkailuita. 

Jaan Inspiraatiota, käytännön ohjeita ja rohkaisua pienyrittäjille miten olla luova ja päämäärätietoinen bisneksessä, etenkin digitaalisessa maailmassa. Haluan auttaa sinua luomaan sisältöä ja strategioita, jotka tekevät vaikutuksen, auttavat luomaan yhteyksiä ja erottuvat digimaailmassa. 

"Life is short. Use those special pens"

 
Welcome - Divider - pencils2.jpg

Kivoja kirjeitä

MINÄKIN VIHAAN SPÄMMIÄ. JOTEN EIPÄ HÄTIÄ, KOSKA Minä lähetän kivoja uutiskirjeitä. Sellaisia, joissa on ilmaisia vinkkejä ja kannustavia viestejä. 

 
laine-testi.jpg

Uusimmat blogipostaukset

INSTAGRAM

 

@tarusalokangas